De schouders eronder zetten en zorg-ICT ontwikkelen die zorgprofessionals optimaal ondersteunt. Met die spirit startten Hans en Gerrit Mulder in 1986 ChipSoft. Hun no-nonsense mentaliteit is ruim drie decennia later nog steeds de drijvende kracht achter het bedrijf. Meer dan ooit zelfs, want bij ChipSoft werken inmiddels bijna 900 bevlogen zorg- en ICT-professionals samen met tientallen zorginstellingen aan betere zorg. Nationaal én internationaal.

Al die medewerkers krijgen de ruimte zichzelf via cursussen en opleidingen door te ontwikkelen. En om hun eigen ideeën uit te werken.

Wat is typisch ChipSoft? Een medisch specialist de fijne kneepjes van onze software bijbrengen, het ontwikkelen van een oplossing die patiëntlogistiek in ziekenhuizen optimaliseert. Kortom, we werken hard om de meest innovatieve Zorg-ICT (HiX) te ontwikkelen om zorgprofessionals,  bestuurders en ondersteunend personeel optimaal te ondersteunen in het verlenen van zorg van de hoogste kwaliteit. Daarbij staat patiëntveiligheid voorop. Bij alles wat we doen, hebben we één doel voor ogen: samen naar betere zorg! Samen met onze zorgpartners, maar ook samen met de patiënt. Want die verdient de beste zorg.