CoCreate is een bedrijf dat softwareoplossingen realiseert voor een aantal grote bedrijven zoals Unit4 en Lacent. Bij ons werken junior software engineers die net klaar zijn met de opleiding en hun eerste fulltimebaan zoeken.  

Innovatie staat bij CoCreate hoog in het vaandel. In de praktijk is dat terug te zien in de opdrachten die wij uitvoeren voor onze klanten. Daarnaast is voor elke fulltime medewerker 1 dag per week gereserveerd om aan of een eigen innovatieproject te werken of die van CoCreate. Naast innovatieprojecten mag de ruimte ook gebruikt worden voor de eigen ontwikkeling. Heb jij eigenlijk wel eens nagedacht wat je zou willen na de studie? Een deeltijd master? Een aantal certificaten halen? Trainingen volgen? Dit kan en mag! Zo zorgen wij ervoor dat na de studie je ontwikkeling niet stil staat en wij de springplank kunnen vormen voor jouw carrière.

Het werk voer je uit in jouw eigen scrum team. Deze bestaat uit 4 personen en je werkt voor een externe klant. Dagelijks heb je contact met je product owner en in overleg gaan wij zo af en toe lang om op locatie te werken. De werksfeer op kantoor is informeer en het bedrijf kent een persoonlijke benadering.

CoCreate is de plek waar je na de studie direct aan de slag kunt, jezelf kan blijven ontwikkelen en ontdekken. Mocht je meer willen weten of komen werken bij CoCreate mail dan naar info@cocreate.nl.