Engineers verder brengen in hun carrière. Daar komt ons bedrijf uiteindelijk op neer. Omdat we “Kennis en Kunde” leveren aan onze klanten, moeten onze engineers zich steeds ontwikkelen. Onze engineers zijn consultants of voeren projecten uit bij of voor klanten in de industrie, infra, olie&gas en eigenlijk overal waar er sprake is van Industriële Automatisering.

Opleidingen sluiten nooit helemaal aan op de praktijk. Vandaar dat we zelf onze engineers zijn gaan opleiden. We begonnen met de IA Professionals Academy. De manier voor HBO afgestudeerden, om zich snel te ontwikkelen tot volwaardige Software Engineers. Dat deze methodiek werkt bleek al snel. Klanten begonnen te vragen of we hun starters en trainees ook konden gaan opleiden. Dat doen we nu dan ook dagelijks op ons Experience Center in Deventer.

Op dit moment groeien we gestaag richting de 100 engineers; software engineers in de IA, hardware engineers, software engineers in de IT, robotica engineers en hybride software engineers. We hebben vestigingen in Deventer, Son, Almere en Gorinchem. We zijn altijd op zoek naar getalenteerde afstudeerders en schoolverlaters. Dus laat eens van je horen!

Kijk op my-automation.nl.