RYSST is een jong en innovatief bedrijf dat door middel van zelfsturende scrumteams, bestaande uit studenten, oplossingen bouwt voor een breed scala aan bedrijven in verschillende branches. Wij bestaan ondertussen al ruim vier jaar en zijn in die tijd flink gegroeid. Met vestigingen in Maarssen (vlakbij Utrecht) en Zwolle zijn we inmiddels actief voor opdrachtgevers uit het hele land, zoals Wehkamp, gemeente Den Haag en de Bijenkorf.

Wij geloven erin dat studenten kunnen leren van werkgevers en dat werkgevers kunnen leren van studenten, zij verwerven immers veel kennis tijdens hun studie. Daarom krijg je bij RYSST de kans om als developer tijdens je studie te werken met de nieuwste technieken en in contact te komen met opdrachtgevers uit het echte werkveld. Dit heeft als gevolg dat jij na je studie met een voorsprong het bedrijfsleven ingaat.

Bij RYSST kom je terecht in een informele werksfeer waar je de kans krijgt om je verder te ontwikkelen als developer. Je werkt samen met 3 of 4 andere studenten in een scrumteam bij ons op kantoor in de binnenstad van Zwolle, maar je komt ook - als dit mogelijk is - bij de opdrachtgever op kantoor, zo kun je alvast ervaren hoe dat is. Daarnaast krijg je ook de kans om diverse scrumcertificeringen te halen. Ook staat gezelligheid centraal bij RYSST, daarom hebben we vaak een borrel aan het eind van de week en hebben we verschillende uitjes gedurende het gehele jaar.

Doe jij een hbo- of wo-opleiding in de ICT? Bouw jij aan eigen hobbyprojecten en wil jij graag buiten schooltijd werken in een bedrijf waar je je verder kan ontwikkelen als software engineer?  Solliciteer nu via onze website www.rysst.nl/vacatures of mail naar thomas.vermeulen@rysst.nl en hopelijk zien we elkaar snel!