Over ons

Peer2Peer is een jonge, maar bloeiende studievereniging die het beste van studeren en ontspanning samenbrengt. We zorgen ervoor dat jij als HBO-ICT student bij kunt benen met de stof, maar dat je ook genoeg extra uitdaging krijgt als je dat leuk vindt. We brengen je in contact met jouw toekomstige werkveld, maar bieden ook een plek voor ontspanning. Studeren is zoveel meer dan alleen studeren. Het is ook ontdekken wie je bent en wat je wilt. Wil je weten wat voor activiteiten er binnenkort in de planning staan? Ga dan naar onze agenda!

Het bestuur houdt het dagelijks reilen en zeilen van de vereniging in de gaten. Er wordt vergaderd over het beleid, de boekhouding wordt bijgehouden en ook het contact met sponsoren wordt onderhouden. Een bestuursfunctie is een prachtige aanvulling op je studie waarin je veel kennis, vaardigheden en ervaring opdoet. Hieronder zal het bestuur zich kort even voorstellen.

team

Hoi, mijn naam is Valerie Brok, ik ben 25 jaar en ik zit in mijn vierde jaar van de opleiding HBO-ICT aan Windesheim in Zwolle. Mijn afstudeerrichting is Business IT & Management. Dit jaar heb ik de eer om de functie van voorzitter te mogen bekleden in het eerste bestuur van Studievereniging Peer2Peer. Ik heb er ontzettend veel zin in!

Ik woon in Zwolle, samen met mijn vriend Dennis. In mijn vrije tijd houd ik van lezen, bakken, series kijken en afspreken met vrienden.

Hoi, ik ben Diana van der Schouw! Ik ben 21 jaar en bezig met mijn derde jaar HBO-ICT in Zwolle, in de richting Software Engineering. Ik mag dit jaar de positie van Secretaris bij Peer2Peer invullen.

Ik woon in Oosterwolde (maar dan wel de Gelderse variant). Mijn grote liefdes zijn de vier honden die we thuis hebben en ik vind het erg leuk om te wandelen, tekenen, gamen, cosplayen en muziek te maken! Een paar van mijn favoriete spellen zijn Wandersong, Portal, OFF en Transistor. Ik hoop uiteindelijk de game industrie in te kunnen, maar een leuke, uitdagende baan bij een ander bedrijf lijkt me ook heel leuk.

Hallo, mijn naam is Hessel Bultsma, ik ben 21 jaar. Op het moment ben ik bezig met het tweede jaar van de opleiding HBO-ICT in Zwolle in de richting Software Engineering. Ik ben dit jaar de Penningmeester, waarbij ik mij bezig houd met de financiële zaken van de vereniging.

Ik woon in Zwolle, in mijn vrije tijd vind ik het leuk om een boek te lezen, bordspellen en grand strategy games te spelen. Ook programmeer ik graag in mijn vrije tijd en wandel ik graag.

Hey hallo, ik ben Yo-Lin Inkelaar en ik ben op dit moment negentien jaar. Ik ben dit jaar de Commissaris Intern van Peer2Peer. Ik regel dus activiteiten en ik help vooral met de interne communicatie binnen de vereniging.

Ik zit op dit moment in mijn tweede jaar van HBO-ICT op Windesheim en ben druk aan het studeren om uiteindelijk een droombaan te krijgen als software developer. Ik woon in Wapenveld, een klein dorpje, ongeveer tien kilometer onder Zwolle.

Omtrent mijn hobby's: ik houd erg van het lezen van een goed boek. Ook vind ik het erg leuk om met mensen te praten; of dat nou over koetjes en kalfjes gaat of iets anders, maakt mij niet veel uit. Ik vind het erg leuk om nieuwe codeertalen te leren en nieuwe (genres) muziek te ontdekken. Ik game niet echt, want.. Laten we het erop houden dat ik meestal niet de beste ben.

Hallo! Mijn naam is Ossama Sybesma (21) en ik ben de Commissaris Relaties van Studievereniging Peer2Peer. Ik ben geboren en getogen in Heerenveen en studeer al drie jaar Software Engineering.

Ik hou van een goed verhaal in welke vorm dan ook en vooral met een lekker biertje erbij. Daarnaast ben ik fan van SC Heerenveen, uitgaan en goed voedsel.