Over ons

Peer2Peer is een jonge, maar bloeiende studievereniging die het beste van studeren en ontspanning samenbrengt. We zorgen ervoor dat jij als HBO-ICT student bij kunt benen met de stof, maar dat je ook genoeg extra uitdaging krijgt als je dat leuk vindt. We brengen je in contact met jouw toekomstige werkveld, maar bieden ook een plek voor ontspanning. Studeren is zoveel meer dan alleen studeren. Het is ook ontdekken wie je bent en wat je wilt. Wil je weten wat voor activiteiten er binnenkort in de planning staan? Ga dan naar onze agenda!

Het bestuur houdt het dagelijks reilen en zeilen van de vereniging in de gaten. Er wordt vergaderd over het beleid, de boekhouding wordt bijgehouden en ook het contact met sponsoren wordt onderhouden. Een bestuursfunctie is een prachtige aanvulling op je studie waarin je veel kennis, vaardigheden en ervaring opdoet. Hieronder zal het bestuur zich kort even voorstellen.

Hallo, mijn naam is Stefan Kieft (20). Ik ben geboren en getogen in Hardenberg en zit in mijn vierde jaar van Software-engineering. In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met programmeren, vind ik het leuk om te koken en mag graag een spelletje spelen met vrienden.

In dit bestuursjaar bekleed ik de functie van Voorzitter. Dit houdt onder meer in dat ik vergaderingen leid, bepaal wat er op de agenda staat en richting geef aan het bestuur.

Bestuur Brok en Bestuur van Raaij hebben Peer2Peer gebracht tot het succes waar het nu staat. Hiermee zal ik mij het komende jaar bezighouden om voor doorontwikkeling van de vereniging te zorgen.

Hallo! Mijn naam is Daisy van der Veen, en ik ben dit jaar secretaris van de studievereniging Peer2Peer. Momenteel ben ik bezig met het eerste jaar, maar ga ik de kant van BIM/IDS op.

Komend jaar zal ik mij inzetten voor een actieve studievereniging waar iedere ICT student die studeert op Windesheim een fijne plek heeft.

Ik woon zelf samen met mijn vriend in Emmeloord, samen met twee hamsters. In mijn vrije tijd lees ik veel, of ben ik te vinden in een MMORPG.

Hallo, mijn naam is Jorn Evers en ben 22 Jaar. Ik zit momenteel in mijn tweede schooljaar en doe ESA. Ik ben dit jaar de penningmeester, dit betekent dat ik mij bezig hou met de finaciele zaken van de verenging. Denk bijvoorbeeld aan de: begroting, contracten en declaraties.

Ik woon in een klein dorpje in Twente, veder ben graag bezig met elektronica en een solderbout, ook speel ik gitaar en fiets ik.

Hoi, mijn naam is Koen van Staveren en ik ben 19 jaar oud. Ik zit momenteel in mijn 3e jaar van software engineering. Ik zal dit jaar de rol commissaris intern op mij nemen. Dit houdt in dat ik mij bezig ga houden met onder anderen de commissies en communicaties binnen de vereniging zelf.

Ik woon in Hilversum, een uurtje met de trein vanaf Zwolle vandaan. In mijn vrije tijd programmeer ik veel voor hobby projecten en werk. Ik wakeboard af en toe en speel veel Apex Legends.