Over ons

Peer2Peer is een jonge, maar bloeiende studievereniging die het beste van studeren en ontspanning samenbrengt. We zorgen ervoor dat jij als HBO-ICT student bij kunt benen met de stof, maar dat je ook genoeg extra uitdaging krijgt als je dat leuk vindt. We brengen je in contact met jouw toekomstige werkveld, maar bieden ook een plek voor ontspanning. Studeren is zoveel meer dan alleen studeren. Het is ook ontdekken wie je bent en wat je wilt. Wil je weten wat voor activiteiten er binnenkort in de planning staan? Ga dan naar onze agenda!

Het bestuur houdt het dagelijks reilen en zeilen van de vereniging in de gaten. Er wordt vergaderd over het beleid, de boekhouding wordt bijgehouden en ook het contact met sponsoren wordt onderhouden. Een bestuursfunctie is een prachtige aanvulling op je studie waarin je veel kennis, vaardigheden en ervaring opdoet. Hieronder zal het bestuur zich kort even voorstellen.

Hoi mijn naam is Nick van Raaij en ik ben voorzitter van Bestuur van Raaij. Ik ben 21 jaar oud en woon momenteel in Almelo. Ik volg momenteel Software Engineering in leerjaar twee.

Als voorzitter houd ik mij bezig met assisteren en begeleiden waar nodig binnen het bestuur. Daarnaast zit ik ook alle vergaderingen voor en doe ik nog een paar andere verschillende taken.

Voor mij is het van belang dat Peer2Peer zijn huidige groei volhoudt en zelfs versnelt. Bestuur Brok heeft een geweldige vereniging opgebouwd die wij graag een goede naam willen geven in Zwolle. Tenslotte wil ik ook graag dat iedereen zich thuis voelt bij Peer2Peer; zelfs als je geen lid bent staan wij klaar voor je. Mijn hobbies zijn programmeren, aandelen handelen en games spelen met mijn vrienden.

Hoi, mijn naam is Valerie Brok, ik ben 26 jaar en ik ben bezig met de laatste fase van mijn opleiding Business IT & Management. Na vorig jaar de functie van Voorzitter te hebben bekleed binnen het oprichtingsbestuur, had ik nog geen zin om het stokje definitief over te dragen. Daarom heb ik me opnieuw kandidaat gesteld, dit keer voor de functie van Secretaris. Het komend jaar wil ik me gaan bezighouden met het nog sterker neerzetten van de administratieve basis.

Ik woon in het prachtige Zwolle, samen met mijn vriend Dennis. Ik houd ervan om in mijn vrije tijd te lezen, te bakken, series te kijken en af te spreken met vrienden.

Hallo, mijn naam is Robin Wichgers en ik ben 23 jaar. Ik zit nu in mijn derde jaar van Infrastructure, Design & Security. Dit jaar zal ik de taak van Penningmeester vervullen binnen de studievereniging. Dit zijn de financiële zaken die spelen rond de vereniging. In dit bestuursjaar wil ik de studievereniging helpen om te groeien tot haar volledige potentie en deze te voorzien van een stabiele financiële basis.

Ik woon in Zwolle, een kwartiertje fietsen vanaf het Windesheim. Ik ben een groot fan van bordspellen en in mijn vrije tijd vind ik het leuk om te programmeren. Mijn persoonlijke doel voor het nieuwe jaar is om meer bezig te zijn op het gebied van Ethical Hacking. Websites zoals TryHackMe en HackTheBox zal ik zeker veel gaan bezoeken!

Midje, ik ben Simon Brolsma (21) en ik ben de Commissaris Intern! Ik ben geboren in Ljouwert en woon in het mooie Grou. In mijn bestuursjaar wil ik heel graag de actieve kern vergroten.

Ik zit op het moment in het 3e jaar van Embedded Systems & Automation. Van mijn vorige mbo-studie Game Development weet ik dat mijn enthousiasme pas echt getriggerd wordt als er iets fysieks aan te pas komt, dus ESA ligt mij perfect!

Naast school ben ik veel te veel te vinden op platformen als Netflix en Twitch, zomers zit ik graag op een bootje op de Friese meren. Daarnaast mag ik graag autorijden en ben ik actief als Hiker, muziek luisteren, autorijden en geld verdienen allemaal tegelijkertijd!

Hi! Mijn naam is Bram de Vries (23). Geboren in Groningen, opgegroeid in Eelde (Drenthe) en nu woon ik in het prachtige Zwolle op kamers! Ik zit in het derde jaar van de richting Software Engineering en mag in 2021 de functie Commissaris Relaties bekleden!

Dit betekent dat ik me het komende jaar bezig ga houden met de relaties tussen Peer2Peer en andere organisaties. Dit zijn bijvoorbeeld bedrijven of andere verenigingen die met ons samen willen werken.

Naast mijn studie ben ik te vinden op de tennisbanen van TV Paf, waar ik ook in een aantal commissies zit, én werk ik voor een softwarebedrijf uit Haarlem. Heb je vragen voor me? Neem gerust contact met me op!