Embite - (Afstudeer)stage Platform myHospi

Embite is beheerder van het platform web.myhospi.nl. Dit platform brengt vraag en aanbod bij elkaar. We zijn hier net mee begonnen en zijn zojuist de 8000 gebruikers gepasseerd! Wij onderhouden en ontwikkelen features op de front- en backend voor dit systeem. De frontend is geschreven in JS (Vue / Nuxt.js) en de backend is geschreven in PHP (Laravel). Ben jij een enthousiaste SE studenten die graag zijn mouwen opstroopt? Je gaat in de periode heel veel leren over Nuxt.js en Laravel.

Een exacte opdracht hebben wij nog niet geformuleerd, dit doen we graag samen met de student. Meer informatie? Mail jan@embite.nl of bel 085-1045928.


Locatie: Nijkerk
Dienstverband: Stage
Studierichting: Software Engineering

Embite - (Afstudeer)stage Platform Simpsite

Embite is beheerder van het platform simpsite. Simpsite heeft meer dan 250.000 websites gebouwd en daar komen nog steeks tientallen website per week bij. Wij onderhouden en ontwikkelen features op de front- en backend voor dit systeem. De frontend is geschreven in JS (Vue) en de backend is geschreven in PHP (CakePHP). Ben jij een enthousiaste SE studenten die graag zijn mouwen opstroopt? Een mogelijke opdracht is het updaten van de backend naar Laravel. Daarnaast zijn we ook altijd opzoek naar meer inzichten in ons systeem.

Een exacte opdracht hebben wij nog niet geformuleerd, dit doen we graag samen met de student. Meer informatie? Mail jan@embite.nl of bel 085-1045928


Locatie: Nijkerk
Dienstverband: Stage
Studierichting: Software Engineering

Embite - Bijbaan voor HBO-ICT student(e)

Embite Nijkerk zoekt een student(e) in de richting van SE of BIM. Je gaat ons ondersteunen bij het ontwikkelen en onderhouden van websites en web-based platformen. Meer informatie? Mail jan@embite.nl of bel 085-1045928.


Locatie: Nijkerk
Dienstverband: Part time
Studierichting: Software Engineering