Flinker - Technisch AFAS Consultant bij Flinker Development

Hey Technisch AFAS Consultant!

Denk jij, net als wij, altijd in mogelijkheden?

Waar de standaard van AFAS ophoudt wordt jouw werk pas écht leuk! Want dat betekent dat je aan de slag mag met het bedenken van een maatwerkoplossing. Samen met jouw collega’s maak je mogelijk wat onmogelijk was. Lijkt dat je wat? Lees dan snel verder.

Over ons

Wij geloven dat je, met slimme inzet van AFAS-software, écht het verschil kunt maken voor je klanten. Dat is dan ook precies wat wij doen. Wij helpen organisaties met het optimaliseren van bedrijfsprocessen, systeemselecties en het implementeren van systemen. Ook het beheer nemen we onze klanten graag uit handen. Waar Flinker ophoudt, gaat Flinker Ontwikkeling een stapje verder. Wij bouwen maatwerk software-oplossingen, die naadloos aansluiten op elke AFAS-omgeving. Koppelingen en producuten die AFAS aanvullen. Zodat het ERP-systeem van onze klanten nóg beter aansluit op hun processen.

Dat zijn wij. Maar wie ben jij?

Jij weet als geen anders hoe je (klant)processen in kaart brengt. Samen met je collega’s van Flinker Ontwikkeling vertaal je deze vraag een slimme softwareoplossing. Je hoeft de oplossing dus niet zelf te bouwen, dat doen zij voor je. Wel is het een grote pré om, naast een HBO werk- en denkniveau en AFAS-kennis, ook technische kennis te hebben. Het implementeren van de oplossing doe je zelf. Zo ben je van idee tot eindresultaat betrokken bij innovatieve oplossingen die onze klanten écht verder helpen.

Een dag als Technisch AFAS Consultant bij Flinker Ontwikkeling

Het is dinsdagochtend. Je start vandaag een nieuw project op. Gisteren heb je je alvast goed verdiept in de klant. Want vandaag ga je op tijd op pad. Na een leuke kennismaking duiken jij en de klant lekker de diepte in. Jij weet precies de juiste vragen te stellen om te achterhalen waar de pijnpunten van de klant liggen. Die ga jij, samen met je collega’s, oplossen. Het vraagstuk is van complexe aard, maar dat vind jij juist leuk! Want dat betekent dat er een maatwerkoplossing voor bedacht moet worden. Met de input van de klant op zak reis je terug naar ons kantoor in
Hattemerbroek, waar je een overleg hebt met een collega van Flinker Ontwikkeling. Enthousiast vertel je wat je achterhaald hebt en je deelt meteen hoe jij denkt dat het opgelost zou kunnen worden. Samen met de collega kom je tot een eerste ontwerp dat je volgende week aan de klant presenteert. De voorbereiding daarvoor doe je lekker vanuit huis. Geen dag is hetzelfde als Technisch Consultant bij Flinker. Dat is precies wat jij zo leuk aan je werk vindt!

Je werkplek

Ons gloednieuwe hoofdkantoor vind je in Hattemerbroek. Een mooie centrale plek, waarvandaan we onze klanten in het hele land goed kunnen bedienen. Hier komen we graag samen om te werken, met elkaar te sparren of gezellig een drankje te drinken. Werk je liever vanuit huis, of een andere locatie, dan is dat geen enkel probleem.

Wat bieden wij jou?

Wij hechten veel waarde aan een goede werk-privébalans. Daarom ben jij baas over jouw eigen agenda. Wil je graag sporten in de ochtend? Dan begin je lekker een uurtje later! Wil je op tijd afsluiten, omdat het buiten fantastisch weer is? Geen probleem, dan haal je die tijd op een later moment in. Wij geven jou vrijheid en vertrouwen.

Daarnaast bieden wij jou natuurlijk een flink arbeidsvoorwaardenpakket:

 • Een mooi salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Een laptop (tas naar keuze), telefoon (naar keuze) en headset van de zaak;
 • 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
 • 8% vakantiegeld;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Wij hechten veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Daarom krijg je een opleidingsbudget van €1000,- per jaar dat 3 jaar geldig blijft;
 • Een NS businesscard en/of reiskostenvergoeding;
 • Een ergonomisch ingerichte thuiswerkplek;
 • Leuke collega’s! We zijn een jong en hecht team en vinden het belangrijk dat je hier jezelf kunt zijn.

Vragen?

Ben je enthousiast geworden? Aarzel dan niet en solliciteer! Wij drinken graag een kop koffie met je om elkaar beter te leren kennen.
Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Rianne Soepenberg-Hallink via 088-1707036 of rianne@flinker.nl


Locatie: Zwolle
Dienstverband: Full time
Studierichting: Business IT & Management

Gemeente Zwolle - Overstap Assistent Office 365

Inleiding

De gemeente Zwolle is bezig om Microsoft Teams verder uit te rollen voor het samenwerken. Om op een veilige manier samen te werken met Office 365 moet de gebruiker eerst een groot aantal (technische) handelingen verrichten op hun ‘Bring Your Online Device’. Te denken valt aan:

 1. Registeren Zwolle account in de W10-omgeving van de gebruiker.
 2. Term of Use accepteren.
 3. Office Plus applicaties (inclusief Outlook) downloaden en installeren op de Windows devices.
 4. Voor mobile en tablet de Outlook app installeren.
 5. Instellen Outlook voor de verschillende devices van de gebruiker, bijvoorbeeld laptop en mobiel.
 6. Indien gewenst instellen eigen privé mailadressen in Outlook.
 7. OneDrive configureren.
 8. Teams synchroniseren.

Een deel van Zwolle medewerkers kan aan de hand van een handleiding zelf de handelingen uitvoeren en de gewenste instellingen instellen, een deel van de Zwolle medewerkers heeft begeleiding nodig. We beginnen in januari 2021 met het overzetten van de eerste afdelingen en zijn in mei 2021 klaar met de laatste afdeling.

Wat verwachten we van jou?

Elke medewerker moet uiteindelijk bovengenoemde stappen hebben uitgevoerd op de eigen thuiswerkplek ofwel ‘Bring Your Online Device’, al dan niet onder begeleiding. Van jou vragen we dat je aan de hand van de handleiding Zwolle medewerkers begeleidt bij het uitvoeren van alle benodigde stappen. Natuurlijk kunnen zich alsnog technische problemen voordoen. Daarvoor zijn functioneel beheerders van de gemeente Zwolle op de achtergrond, waar je vragen aan kunt stellen of waarmee je samen de begeleiding kunt afronden.

De tijdsbesteding is gemiddeld 8-24 uur per week, overdag en voornamelijk online. Aan de hand van een rooster en natuurlijk in overleg word je ingedeeld.

Heb je interesse, stuur dan een CV naar Yvonne Wolf, y.wolf@zwolle.nl, waarin je ook aangeeft waarom je deze begeleiding wilt doen en hoeveel tijd je hiervoor kan inzetten.

Bezoek de website


Locatie: Zwolle
Dienstverband: Part time
Studierichting: Business IT & Management

CNV - Samen aan de slag voor meer jongeren in de techniek

Maak samen met andere studenten en starters uit de techniek jongeren enthousiast over jouw vakgebied!

Door de personeelstekorten in de technische sector blijft het belangrijk om jongeren te enthousiasmeren voor de techniek. En wie kan dat nu beter dan jij, die nog niet zo lang geleden zelf de keuze voor een technische studie heeft gemaakt?

Ga daarom met medestudenten en -starters op pad om gastlessen te geven en events te organiseren. Je geeft de gastlessen op basisscholen en middelbare scholen, vaak als onderdeel van een wedstrijd in samenwerking met een tof bedrijf in de techniek.

Daarnaast boost je je cv: je krijgt een professionele presentatie- en communicatietraining van twee dagdelen, je verdiept ook andere skills tijdens vier interactieve masterclasses en je helpt mee met het organiseren van een wervelende TechTalk: het event waar jonge sprekers van startups of impactvolle bedrijven het podium krijgen. Dit doe je niet alleen! Je komt in contact met andere TechActivators en je breidt je netwerk uit met technische jongeren uit het hele land.

Nog meer doen? Een aantal jongeren zal worden opgeleid tot TechInfluencer. Dit zijn TechActivators die ook online delen wat ze meemaken in de techniek. Zo bereiken we nóg meer jongeren!

TechActivators is een initiatief van CNV Jongeren in samenwerking met Jet-Net & TechNet, met als doel een community te vormen van jonge studenten en starters die hebben gekozen voor een technische studie. Samen zetten we met verschillende activiteiten techniek op de kaart.

Interesse om TechActivator te worden? Dit gaan we doen:

 1. Je doet mee aan een professionele training van twee dagdelen in presentatie- en communicatievaardigheden en aan vier interactieve masterclasses die jou verdieping geven in andere vaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan een masterclass storytelling!

 2. Je gaat aan de slag met het geven van gastlessen op basisscholen en middelbare scholen om jongeren te enthousiasmeren voor jouw vakgebied!

 3. Een aantal TechActivators wordt getraind en begeleid als TechInfluencer en post online over wat zij meemaken in de techniek.

 4. Aan het einde van het jaar help je mee met het organiseren van de TechTalk: een aansprekend jongerenevent op een mooie locatie.

 5. Samen onderhouden we een community van studenten en starters uit de techniek die met elkaar netwerken, van elkaar leren en elkaar inspireren.

Wat krijg je van ons?

 • Een professionele training van twee dagdelen in presentatie- en communicatievaardigheden. Zo sta jij zelfverzekerd voor de groep!
 • Vier masterclasses die je persoonlijke en professionele ontwikkeling een boost geven
 • Een vrijwilligersvergoeding
 • Een netwerk/community met leeftijdsgenoten uit dezelfde sector
 • De kans om mee te helpen met het organiseren van een TechTalk waarbij je jouw enthousiasme voor de techniek overbrengt op anderen

Wat verwachten we van jou?

 • Je inzet voor minimaal zes gastlessen van Vakkanjers
 • Je aanwezigheid bij de masterclasses
 • Je hulp bij het organiseren van de TechTalk om deze tot een groot succes te maken!

Word online actief!

Naast de gastlessen, zijn een aantal TechActivators ook online actief. Zij delen hun belevenissen in de techniek op sociale media. Met deze ‘TechInfluencers’ willen we nog meer jongeren bereiken en enthousiasmeren.

Heb je interesse om Techinfluencer te worden en regelmatig over jouw belevenissen in de technische sector te posten? Meld je dan aan! Als Techinfluencer krijg je een extra training en begeleiding om zoveel mogelijk jongeren op social media te bereiken. Daarnaast ontvang je een extra vergoeding van 25 euro: in totaal dus 75 euro per maand dat je actief bent!

Wil je je samen met leeftijdsgenoten uit de technische sector inzetten om meer jongeren enthousiast te maken over techniek?

Geef je dan op als TechActivator door een e-mail te sturen naar info@cnvjongeren.nl Meer info is te vinden op: www.cnvjongeren.nl/techactivators.

Bezoek de website


Locatie: Nederland
Dienstverband: Vrijwilligerswerk
Studierichting: Business IT & Management

ChipSoft - Technisch Consultant Datamigratie

​Jouw baan?

Je steekt je energie vooral in het onderhouden en uitbouwen van migratiescripts, frameworks en rapportages. Daarnaast is het inrichten van de conversieprogrammatuur een belangrijke taak. Je laat de conversie foutloos verlopen, waarbij je garant staat voor de performance en kwaliteit. Je werkt zo’n 90% op kantoor en de rest van de tijd zit je bij klanten, waar je met hen de voortgang van het project doorneemt. Je bent nooit bezig met slechts één onderdeel, maar met het gehele systeem. Dit maakt je werk heel dynamisch.

​Jouw team

Als Technisch Consultant Datamigratie werk je in een klein, gedreven team. Al is het een klein team, je werk raakt alle onderdelen van de implementatie, van de hardware tot aan de financiële modules. Je hebt dan ook regelmatig contact met consultants van de overige onderdelen. Samen met je team zorg je dat de migratie van patiëntendata binnen een zorginstelling foutloos verloopt. Iedereen doet in principe hetzelfde type werk, maar ieder heeft z’n eigen aandachtsgebied en specialisatie.

​Jouw werkdag

In de ochtend controleer je eerst of de proefconversies van de vorige nacht foutloos zijn voltooid. Daarna zoek je samen met de projectconsultant conversie-issues uit, waarbij hij het voorwerk heeft gedaan en jij de scripts napluist of je de fout kunt vinden. ’s Middags leg je de laatste hand aan het nieuwe framework. Dit framework zal je nog beter in staat stellen om performance-issues te vinden. Komende nacht is er de finale conversieronde bij het ziekenhuis dat morgen onze software in gebruik neemt. Jij zet nog de laatste puntjes op de i, zodat het morgen een succesvolle dag wordt.

​Wat bied jij?

 • De Nederlandse taal machtig zijn / Mastery of the Dutch language
 • HBO/WO werk- en denkniveau
 • Kennis van ETL-processen
 • Ervaring met SQL (voorkeur tSQL)
 • Analytisch inzicht
 • Communicatief vaardig
 • Geen ‘9-17 mentaliteit’
 • Je bent klantgericht en denkt in oplossingen
 • Teamspeler die zelfstandig en daadkrachtig kan optreden
 • Kennis van zorg-ICT is een pre
 • Ervaring met datamigraties is een pre
 • Ervaring met SSIS of andere ETL-tooling is een pré

Wat bieden wij?

Om het werken bij ChipSoft nog aangenamer te maken, bieden wij:

 • Een aantrekkelijk salaris
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Uitgebreide interne en externe opleidingsmogelijkheden
 • Veel vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden
 • Informele werksfeer met sociale activiteiten na werktijd
 • Gebruik van sportschool inclusief personal trainer
 • #ChipSoft

Sollicitatieprocedure

Je stuurt een knallende motivatiebrief en cv. Als wij een mogelijke match zien, dan belt één van onze recruiters je op om telefonisch kennis te maken en aanvullende vragen te stellen. We bespreken daarna je sollicitatie met de teamleider van jouw afdeling en dan volgt er een uitnodiging voor een eerste gesprek. Soms schuift een van onze directeuren ook even aan. In dit gesprek gaan we in op jouw functie en vuren we al onze vragen op je af. Uiteraard krijg jij ook volop vragenmunitie. Zijn we allebei enthousiast? Dan volgt soms een tweede gesprek, maar meestal ontvang je van ons een overweldigend contractvoorstel. Tot snel!

Bezoek de website


Locatie: Amsterdam
Dienstverband: Full time
Studierichting: Business IT & Management